Tekstvak:

Dit hoekje is gemaakt vanuit een christelijke visie om het kwaad aan het licht te brengen en steun en troost te geven aan hen die slachtoffer geworden zijn incest, ritueel misbruik, manipulatie en al die dingen meer. Voor een ieder die gewond door het leven gaat.

 

Mijn doel is dat mensen herkenning en erkenning hier mogen vinden voor wat hun is overkomen, wat hun is aangedaan. Als incestoverlevende weet ik als geen ander hoe moeilijk het leven kan wezen, hoe wanhopig je kan zijn, eenzaam tot op het bot, maar ik bid dat je  een stap durft te zetten om over je ervaringen te gaan praten. Laat mij die arm en die schouder voor je zijn, om je te troosten, te bemoedigen, te steunen, dat ik het luisterende oor mag zijn waar jij je verhaal aan kwijt kan.

 

Bepaalde verhalen, gedichten en afbeeldingen kunnen als triggers werken en is daarom niet altijd verstandig dat je ze leest, dit geld met name voor de gedichten. De meeste gedichten zijn van eigen hand, op deze wijze heb ik mijn pijn, mijn wanhoop te kunnen uiten.

 

Ook is dit hoekje een hoekje van hoop en bemoediging. Er is leven na incest en dan niet een manier vinden om er mee leren om te gaan, maar een volkomen nieuw leven. Ik heb niet alleen incest overleefd, maar ook DIS/MPS en ritueel misbruik, en ik ben een nieuw mens geworden, zonder alters. In mijn verhaal kan je daar meer over lezen. Scriptie Vergeving van Vader is gemaakt voor het vak ethiek (HBO-opleiding kerkelijk werker) en gaat over het belang van vergeving en behandeld de vraag is een incestslachtoffer verplicht om te vergeven.  

Wil je reageren, dat kan altijd stuur dan even een mailtje naar info@bedehuis.nl of voeg hem toe als contactpersoon via msn dan kom je automatisch bij mij terecht.

 

Henriette

 

Op deze site rusten geen copyrights en alles is vrij te gebruiken.

Laats bijgewerkt op :

zondag 7 juni 2009

Hit Counters
Hit Counters
meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7"/>