Stap uit in geloof, zet je voet op het water. Tot Hem mag je komen onwaardig en klein. Voor wie ziek is en zwak is Hij gekomen. In Zijn kracht zul je tot zegen en verwondering zijn.

 

Sommige gedichten kunnen werken als triggers, dus ga hier verstandig mee om. Dit geld ook voor de afbeeldingen die er soms bij staan, daar de afbeelding soms meer zegt dan het gedicht.

 

Kijk hier gerust rond op geen van de gedichten rust een copyright. Deze gedichten zijn uit eigen hand en hebben mij geholpen om het verleden een plekje te geven. Door het lezen van deze gedichten mag je weten dat God vlak naast je is, zelfs als je Zijn aanwezigheid niet ervaart, houd Hij je dicht tegen Zich aan, in de schaduw van Zijn vleugelen, Hij zal met je gaan, dwars door deze donkere nacht. Aarzel niet te huilen. Laat het een bron van genezing voor je zijn, een proces van herstel. God zal je vasthouden, zelfs als jij denkt dat jij je niet meer aan Hem kan vasthouden. God zal je gebroken hart genezen, Hij weet dat de nacht eindeloos lijkt, maar de ochtend zal weer gloren. God heeft het beloofd.

 

 

meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7"/>